Netwerk Specialist

Vind jij afwisseling, uitdagende projecten en jezelf ontwikkelen belangrijk? Draai jij je hand niet om bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe netwerk-infrastructuren en kan jij complexe netwerkproblemen binnen no-time analyseren en verhelpen? Heb je naast je primaire 'networking' vakgebied ook interesse in security, virtualisatie, storage of besturingssystemen? Dan zoeken we jou voor de functie van Netwerk Specialist!

lees verder

VMware specialist

Ben jij die VMware consultant met pit en persoonlijkheid. Beheer(s) jij naast VMware ook de storage, networking of besturingssystemen? Dan hebben wij de ideale baan voor jou, solliciteer nu!

lees verder

Service Manager / Projectleider

Heb jij als Service Manager altijd het klantbelang voor ogen? Haal jij voldoening uit het laten slagen van complexe technische projecten? Weet jij klanten van A tot Z te ontzorgen? Dan zoeken wij jou voor deze functie.

lees verder

Storage en Backup specialist

Gewone VMware-experts komen er bij ons niet in. Tenminste, als dat hun enige trucje is. Waar we wel blij van worden, zijn multitaskers met pit en persoonlijkheid. Weet jij veel van virtualisatie en ook van storage, networking of besturings-systemen? Dan zoeken we jou!

lees verder

Accountmanager New Business

Ben jij die sales topper welke moeiteloos elke deur van boardroom tot serverruimte weet te openen? Heb jij een neus voor commerciële kansen en weet je deze te verzilveren? Dan zoeken wij jou voor de functie van Accountmanager New Business.

lees verder

RedLogic is altijd op zoek naar talent

Staat er op dit moment geen vacature voor je tussen, maar denk jij dat je ons wel degelijk iets te bieden hebt? RedLogic is altijd op zoek naar talent, dus laat dan vooral iets van je horen!

Netwerk specialist bij RedLogic BV in Houten

RedLogic is een dienstverlener gespecialiseerd in IT-infrastructurele projecten. Wij ontzorgen toonaangevende organisaties door ontwerp, bouw en/of beheer van hun IT-oplossingen. Dit doen wij in teams vol passie, toewijding en vakmanschap.

Vind jij afwisseling, uitdagende projecten en jezelf ontwikkelen belangrijk? Draai jij je hand niet om bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe netwerk-infrastructuren en kan jij complexe netwerkstoringen binnen no-time analyseren en verhelpen? Heb je naast je primaire 'networking' vakgebied ook interesse in security, virtualisatie, storage of besturingssystemen? Dan zoeken wij jou voor de functie van:

Netwerk Specialist

Als Netwerk Specialist ben je mede verantwoordelijk voor implementatie, beheer en migratie van IT-oplossingen van onze klanten. Je houdt je bezig met thema’s als software-defined datacenters, virtualisatie, cloud, security en netwerken. Hiervoor gebruiken wij onder meer technologie van VMware, Cisco, Palo Alto Networks, Juniper Networks, Aerohive Networks en Infoblox.

Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op het vlak van IT-infrastructuren en doet proactief aanbevelingen over onderhoud en innovatieve oplossingen.

Functie-eisen

 • Je bent technisch actief op minimaal twee van de volgende gebieden:
  • Networking
  • Security
  • Virtualisatie
  • Windows en/of Linux
  • Storage & Back-up
 • Relevante technische opleidingen en/of certificeringen op ons vakgebied
  • Een CCNA, JNCIS of VCP-NV certificering is een eis
  • Een CCNP, JNCIP of VCAP-NV certificering is een pré
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
 • Leergierig, zelfstandig, representatief, analytisch, communicatief vaardig en klantgericht
 • Ervaring met public cloud oplossingen zoals AWS, Azure en Google cloud is een pré

Bedrijfsprofiel

RedLogic is trendsetter in Nederland op het gebied van software-defined datacenters en software-defined networking. Als kennishuis en dienstverlener houden wij ons voornamelijk bezig met ontwerp, bouw en/of beheer van de IT-infrastructuur bij onze klantrelaties. Wij zijn dus geen detacheerder. Veel projecten verrichten wij vanuit ons kantoor in Houten. Soms zitten wij op locatie in binnen- en buitenland.

Bij RedLogic werken wij in teams vol passie, toewijding en vakmanschap. Een standaard team bestaat uit drie mensen die vanuit diverse disciplines aan een oplossing werken. Wij vinden het namelijk logisch dat je het geheel voor ogen houdt, in plaats van de inzet van losse specialistische kennis.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid, uitdaging, taakvolwassenheid en teamplay. Wij vinden een vast dienstverband en uitstekende arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Net als inspirerend werk, fijne collega’s en alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. RedLogic is een groeiend en hecht bedrijf met bijzonder gedreven medewerkers.

Heb je interesse in deze functie?

Mail je CV en motivatie naar Alexander de Wit, zodat wij elkaar snel kunnen ontmoeten.

VMware specialist bij RedLogic BV in Houten

RedLogic is een dienstverlener gespecialiseerd in IT-infrastructurele projecten. Sinds 2012 ontzorgen wij vele organisaties door ontwerp, bouw en/of beheer van de IT-oplossingen. Dit doen wij in teams vol passie, toewijding en vakmanschap.

Ben jij die multitasker met pit en persoonlijkheid. Beheer(s) jij naast VMware ook de storage, networking of besturingssystemen? Dan zoeken we jou voor de functie van:

VMware specialist

Als VMware specialist ben je mede verantwoordelijk voor implementatie, beheer en migratie van IT-oplossingen van onze klanten. Je houdt je bezig met thema’s als software-defined datacenters, virtualisatie, cloud, storage, back-up, security en netwerken. Hierbij implementeren we onder meer producten van VMware, Palo Alto Networks, Infoblox, Microsoft, RedHat, Juniper, Cisco, Aerohive, Dell EMC en Commvault.

Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op het vlak van IT-infrastructuren en doet proactief aanbevelingen over onderhoud en innovatieve oplossingen.

Functie-eisen

 • Je bent technisch actief op minimaal twee van de volgende gebieden:
  • Virtualisatie
  • Storage & Back-up
  • Networking & Security
  • Windows en/of Linux
  • Amazon AWS en/of Microsoft Azure
 • Relevante technische opleidingen en/of certificeringen binnen ons vakgebied
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt minstens twee projecten uitgevoerd waarbij je een kernrol vervulde
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, in woord en geschrift
 • Leergierig, zelfstandig, representatief, analytisch, communicatief vaardig en klantgericht

Bedrijfsprofiel

RedLogic is trendsetter op het gebied van software-defined datacenters en software-defined networking. Als dienstverlener houden wij ons voornamelijk bezig met ontwerp, bouw en/of beheer van IT-infrastructuur bij onze klantrelaties. Wij zijn dus geen detacheerder. Veel projecten verrichten wij vanuit ons kantoor in Houten. Al komen wij ook wel op klantlocaties in binnen- en buitenland.

Bij RedLogic werken we in teams vol passie, toewijding en vakmanschap. Een team bestaat uit meerdere medewerkers die vanuit diverse disciplines aan een oplossing werken. Wij vinden het namelijk logisch dat je het geheel voor ogen houdt, in plaats van de inzet van losse specialistische kennis.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, uitdaging, taakvolwassenheid en teamplay. Wij vinden een vast dienstverband en uitstekende arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Net als inspirerend werk, fijne collega’s en alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. RedLogic is een groeiend en hecht bedrijf met bijzonder gedreven medewerkers.

RedLogic kent de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Ruime scholing en studiefaciliteiten in zowel binnen- als buitenland
 • Jaarlijkse bonus na behalen persoonlijke opleidingsdoelen
 • Een individueel pensioen op basis van jouw voorkeuren
 • Reiskostenvergoeding, OV abonnement of leaseauto
 • Smartphone naar keuze
 • Laptop van de zaak
 • Tot 25 vrije dagen

Heb je interesse in deze functie?

Mail je CV en motivatie naar Alexander de Wit, zodat wij elkaar snel kunnen ontmoeten.

Service Manager / Projectleider

RedLogic is een dienstverlener gespecialiseerd in IT-infrastructurele projecten. Sinds 2012 ontzorgen wij vele organisaties door ontwerp, bouw en/of beheer van IT-oplossingen. Dit doen wij in teams vol passie, toewijding en vakmanschap.

Heb jij als Service Manager altijd het klantbelang voor ogen? Haal jij voldoening uit het laten slagen van complexe technische projecten? Weet jij klanten van A tot Z te ontzorgen? Dan zoeken wij jou voor de functie van: Service Manager / Projectleider (v/m)

Als Service Manager / Projectleider vervul je een dubbelrol. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de klanttevredenheid en het laten slagen van meerdere projecten tegelijkertijd. Voor de uitvoering van je werkzaamheden ben je afwisselend in Amsterdam en Houten te vinden. Als Service Manager krijg je extra energie van het onderhouden van klantcontact op verschillende hiërarchische niveaus. Communiceren op zowel nationaal als internationaal niveau gaat je prima af. Je voelt goed aan met welke vragen de klant zit en weet hier feilloos op in te springen. Daarnaast zit Projectmanagement in je aard. Deze skills weet je zodanig in te zetten dat klanten niet alleen voor advies bij je aankloppen, maar ook de uiteindelijke uitvoer bij je neerleggen. Je maakt onderdeel uit van het management team, je rapporteert direct aan de directie. In deze functie ben je niet bang om kansen te grijpen.

Functie-eisen en gedragskenmerken

 • Uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen
 • Je bent een zelfstarter met doorzettingsvermogen die beschikt over een gedreven, enthousiaste en kritische persoonlijkheid
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je bent representatief en inventief
 • Je bent bekend met de IT-branche en hebt een bewezen track record in projectmanagement
 • Je hebt je HBO-studie succesvol afgerond en meer dan 5 jaar werkervaring in een zelfde soort vakgebied
 • Stressbestendig en je kunt snel schakelen
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, in woord en geschrift

Bedrijfsprofiel

RedLogic is trendsetter op het gebied van software-defined datacenters en software-defined networking. Als dienstverlener houden wij ons voornamelijk bezig met ontwerp, bouw en/of beheer van de IT-infrastructuur bij onze klantrelaties. Wij zijn dus geen detacheerder. Veel projecten verrichten wij vanuit ons kantoor in Houten. Al komen wij ook wel op klantlocaties in binnen- en buitenland.

Bij RedLogic werken wij in teams vol passie, toewijding en vakmanschap. Een team bestaat uit meerdere medewerkers die vanuit diverse disciplines aan een oplossing werken. Wij vinden het namelijk logisch dat je het geheel voor ogen houdt, in plaats van de inzet van losse specialistische kennis.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, taakvolwassenheid en teamplay. Wij vinden een vast dienstverband en uitstekende arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Net als inspirerend werk, fijne collega’s en alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. RedLogic is een groeiend en hecht bedrijf met bijzonder gedreven medewerkers.

RedLogic kent de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Ruime scholing en studiefaciliteiten in zowel binnen- als buitenland
 • Jaarlijkse bonus na behalen persoonlijke opleidingsdoelen
 • Een individueel pensioen op basis van jouw voorkeuren
 • Reiskostenvergoeding, OV abonnement of leaseauto
 • Smartphone naar keuze & laptop van de zaak
 • Tot 25 vrije dagen

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Mail je CV en motivatie naar sollicitatie@redlogic.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je interesse in deze functie?

Mail je CV en motivatie naar Alexander de Wit, zodat wij elkaar snel kunnen ontmoeten.

Storage en Backup specialist bij RedLogic BV in Houten

RedLogic is een dienstverlener gespecialiseerd in IT-infrastructurele projecten. Sinds 2012 ontzorgen wij vele organisaties door ontwerp, bouw en/of beheer van de IT-oplossingen. Dit doen wij in teams vol passie, toewijding en vakmanschap.

Gewone Storage-experts komen er bij ons niet in. Ten minste, als dat hun enige trucje is. Waar we wel blij van worden, zijn multitaskers met pit en persoonlijkheid. Weet jij veel van Storage en ook van virtualisatie, networking of besturingssystemen? Dan zoeken we jou voor de functie van:

Storage en Backup specialist (m/v)

Als Storage en Backup specialist ben je mede verantwoordelijk voor implementatie, beheer en migratie van IT-oplossingen van onze klanten. Je houdt je bezig met thema’s als software-defined datacenters, virtualisatie, cloud, storage, back-up, security en netwerken. Hiervoor gebruiken we onder meer producten van EMC, Netapp, VMware, Commvault, Veeam, Palo Alto Networks, Infoblox, Microsoft, RedHat, Juniper, Cisco en Aerohive.

Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op het vlak van IT-infrastructuren en doet proactief aanbevelingen over onderhoud en innovatieve oplossingen.

Functie-eisen

 • Je bent technisch actief op minimaal twee van de volgende gebieden:
  • Storage & Back-up
  • Virtualisatie
  • Networking & Security
  • Windows en/of Linux
 • Relevante technische opleidingen en/of certificeringen op ons vakgebied
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt minstens twee projecten uitgevoerd waarbij je een kernrol vervulde
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, in woord en geschrift
 • Leergierig, zelfstandig, representatief, analytisch, communicatief vaardig en klantgericht

Bedrijfsprofiel

RedLogic is het eerste VMware NSX competence center van Nederland. Hiermee zijn wij trendsetter op het gebied van software-defined datacenters en software-defined networking. Een goed netwerk kan echter niet zonder een goed werkende storage en backup omgeving. Als dienstverlener houden wij ons voornamelijk bezig met ontwerp, bouw en/of beheer van IT-infrastructuur bij onze klantrelaties. Wij zijn dus geen detacheerder. Veel projecten verrichten wij vanuit ons kantoor in Houten. Soms zitten wij op locatie.

Bij RedLogic werken we in teams vol passie, toewijding en vakmanschap. Een team bestaat uit drie mensen die vanuit diverse disciplines aan een oplossing werken. Wij vinden het namelijk logisch dat je het geheel voor ogen houdt, in plaats van de inzet van losse specialistische kennis.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie met verantwoordelijkheid, uitdaging, taakvolwassenheid en teamplay. Wij vinden een vast dienstverband en uitstekende arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Net als inspirerend werk, fijne collega’s en alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. RedLogic is een groeiend en hecht bedrijf met bijzonder gedreven medewerkers.

Heb je interesse in deze functie?

Mail je CV en motivatie naar Alexander de Wit, zodat wij elkaar snel kunnen ontmoeten.

Accountmanager New Business

RedLogic is een dienstverlener gespecialiseerd in IT-infrastructurele projecten. Sinds 2012 ontzorgen wij vele organisaties door ontwerp, bouw en/of beheer van IT-oplossingen. Dit doen wij in teams vol passie, toewijding en vakmanschap.

Ben jij die sales topper welke moeiteloos elke deur van boardroom tot serverruimte weet te openen? Heb jij een neus voor commerciële kansen en weet je deze te verzilveren? Dan zoeken wij jou voor de functie van:

Accountmanager New Business (m/v)

Als accountmanager new Business ben je verantwoordelijk voor onze klanten en prospects. Jij bent het commerciële gezicht van de organisatie. Je rapporteert direct aan de directie en krijgt extra energie door te werken aan een uitdagende target! Uiteraard zijn de beloningen in lijn met je ervaring. Als 'het gezicht van' weet jij je verantwoordelijkheid te nemen.

Functie-eisen en gedragskenmerken

 • Uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen en 'consultative selling' kent voor jou geen geheimen
 • Je bent een zelfstarter met doorzettingsvermogen die beschikt over een gedreven, enthousiaste en kritische persoonlijkheid
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je bent representatief en inventief
 • Je kent de ICT-markt goed en je bent in staat om de signalen van collega’s en klanten te vertalen in optimale ICT-oplossingen
 • Je hebt je HBO-studie succesvol afgerond en je hebt ervaring met het verkopen van projecten en managed services
 • Stressbestendig en je kunt snel schakelen
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, in woord en geschrift
 • Je houdt van aanpakken en gelooft in: geen woorden maar daden!

Wat wij bieden

Een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief in een gedegen dynamische organisatie. Teamplay staat hoog in het vaandel. Wij starten met een tijdelijk contract, welke wij omzetten in een vaste aanstelling als blijkt dat je goed in ons team past. Het salaris en bonus zijn marktconform en mede afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De secundaire voorwaarden zijn natuurlijk prima.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Mail je cv en motivatie naar sollicitatie@redlogic.nl

Heb je interesse in deze functie?

Mail je CV en motivatie naar Alexander de Wit, zodat wij elkaar snel kunnen ontmoeten.